​Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια.

2413229.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υλικό στην είσοδο του σπιτιού και έβαλαν φωτιά. Ωστόσο, η πυρκαγιά δεν πήρε διαστάσεις ενώ η Πυροσβεστική την έσβησε πολύ γρήγορα.

Ο υπουργός Επικρατείας και η οικογένεια του δεν ήταν στο σπίτι, ενώ από τη φωτιά προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές.

2413232.jpg
«Η επίθεση λάσπης με ψέματα και συκοφαντίες, που ξεκίνησαν διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους, είχε την πρώτη της «επιτυχία». Χθες το βράδυ έγινε τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μου, το οποίο επιχείρησαν να κάψουν με ένα μπιτόνι βενζίνη και φωτιά. Η επιλογή μου να κρατήσω μετριοπαθή στάση απέναντι στην επίθεση που δέχομαι έφτασε στα όριά της.

Οι βουλευτές που ασχολούνται μαζί μου χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα, συντονισμένοι με δημοσιογράφους και άλλα σκοτεινά συμφέροντα, θα πρέπει να συγκρατηθούν και να σταματήσουν αμέσως. Δεν μου αφήνουν πια κανένα περιθώριο παρά να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθούν γι΄αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης» αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας σε δήλωση του.

2413230.jpg
Για το θέμα πήρε θέση και ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη

«Η προσωπική στοχοποίηση, έδειξ�� γρήγορα το αποτέλεσμά της. Η εγκληματική εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, έρχεται σαν φυσική συνέχεια της συκοφαντικής εκστρατείας που διεξάγεται εναντίον του, από τα γνωστά κέντρα παραεξουσίας, τα οποία νοιώθουν σήμερα να απειλούνται.

Στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι καμία εκστρατεία λάσπης και καμία προβοκατόρικη ενέργεια δεν πρόκειται να σταματήσει το κυβερνητικό έργο».

BINTEO STAR