Τα ρέστα τους δίνουν οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ, ούτε 48 ώρες πια πριν από τις εσωκομματικές εκλογές αυτή την Κυριακή.

Σε εκλογή από την πρώτη Κυριακή στοχεύει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που εκτιμά ότι έχει την πρωτιά στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ. «Σας καλώ στις 22 Νοεμβρίου να πάτε να ψηφίσετε να τελειώνουμε από την πρώτη Κυριακή. Δεν αντέχεται η δεύτερη Κυριακή. Να πάτε να ψηφίσετε όλοι» κάλεσε από την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο Μαρούσι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Αισιόδοξος για νίκη δηλώνει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας που κατήγγειλε ότι καμία άλλη υποψηφιότητα δεν πολεμήθηκε τόσο πολύ όσο η δική του και πρόσθεσε: «Όσο πιο πολύ με πολεμούν, τόσο πιο πολύ διευκολύνουν τη μεγάλη μας νίκη απέναντι στο χθες».

«Εγώ μπορώ να κάνω μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη τη ΝΔ» είναι το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη την υποψηφιότητα του οποίου στήριξε με ιδιόχειρη επιστολή της η Ελένη Αρβελέρ. «Πιστεύω ότι είμαι ο πιο κατάλληλος να διευρύνω την απήχηση της ΝΔ» υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης στον Σκάι 100,3.

Την εκτίμηση ότι μπορεί να είναι στο β' γύρο και αφού εκλεγεί μετά να… στενοχωρήσει τον πρωθυπουργό έκανε πάλι ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Αν εγώ εκλεγώ πρόεδρος της ΝΔ ο πιο στεναχωρημένος άνθρωπος στην Ελλάδα θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας» ��ήλωσε στον «Βήμα 99,5».