Επίθεση στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου εξαπέλυσε το Ποτάμι με αφορμή δημοσίευμα στο liberal.gr.

H Σεβαστουπόλεως καταγγέλλει προσλή��εις τεσσάρων συγγενών της κας Δούρου στην Περιφέρεια και άλλα πόστα, κάνοντας λόγο για «κρατικοδίαιτη οικογένεια» και (ειρωνικά) για «ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο του το μεγαλείο».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ποταμιού: «Ο ένας, ο σύντροφος της περιφερειάρχη Αττικής, τοποθετήθηκε διευθύνων σύμβουλος στην ΕΥΔΑΠ. Ο δεύτερος, ο αδελφός της κυρίας Ρένας Δούρου, Πάνος φέρεται σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα να εισπράττει ενάμιση μισθό(!) ως απασχολούμενος στο Υπουργείο Πολιτισμού και στο Φεστιβάλ Αθηνών. Στην κρατικοδίαιτη οικογένεια προστέθηκε και η σύζυγος του αδελφού, η οποία ως δικηγόρος άρχισε να αναλαμβάνει υποθέσεις του Περιφερειακού Ταμείου Αττικής. Προφανώς πρόκειται για οικογένεια πλασμένη για το Δημόσιο αφού τέσσερα μέλη της με αξιοκρατικά κριτήρια συμπεριλήφθηκαν σ' αυτό. Το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο του το μεγαλείο».

Κύκλοι της κας Δούρου έδωσαν αιχμηρή απάντηση στο Ποτάμι μιλώντας για ήθος και για επιχείρηση σπίλωσης.

«Όπως και σε άλλη περίπτωση στο πρόσφατο παρελθόν, όταν επιχειρήθηκε η σπίλωση της Ρένας Δούρου, έτσι και σήμερα η μόνη απάντηση είναι αξιοπρέπεια, διαφορετικό ήθος, νομιμότητα. Οι πολίτες γνωρίζουν τον βίο όλων μας και ��ίναι οι τελικοί κριτές» αναφέρουν κύκλοι της Περιφερειάρχη Αττικής.