Ήταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τους «επίφοβους» της σημερινής ψηφοφορίας.

Πριν από λίγη ώρα, εκφωνήθηκε το όνομα του Στάθη Παναγούλη στην ονομαστική ψηφοφορία, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να είναι απών.

Ο ίδιος, σε γραπτή δήλωσή του επισημαίνει ότι αρνείται να οδηγήσει στο δρόμο βιοπαλαιστές δ��νειολήπτες και γι’ αυτό επιλέγει να απουσιάσει από την ψηφοφορία.

«Μέχρι τώρα έκανα πολύ υπομονή ψηφίζοντας με μοναδικό στόχο να αποτραπεί η έξοδος της χώρας από το ευρώ. Έκανα πέτρα την καρδιά μου, ψηφίζοντας -υπό την απειλή επικείμενου πολιτικού χάους- περικοπές μεσαίων και φτωχών, οι οποίοι μας ψήφισαν για να μην τους πετσοκόψουμε. Υπακούοντας στη θύελλα αντιδράσεων των πολιτών, αρνούμαι να οδηγήσω στο δρόμο βιοπαλαιστές δανειολήπτες, αφήνοντας τους στο έλεος των τραπεζών που θησαύρισαν στα χρόνια της διαπλοκής. Για τους παραπάνω λόγους, κρίνοντας ότι δεν διακυβεύεται η συνοχή και η σταθερότητα της κυβέρνησης, απέχω από τη σημερινή ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς» αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο κ. Παναγούλης, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

Ολόκληρη η επιστολή του:

epistoli_panagouli.jpg