Εξηγήσεις για το σποτ του με τον «κλώνο» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, έδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας μετά τις αντιδράσεις για το συγκεκριμένο διαφημιστικό ΒΙΝΤΕΟ, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές της ΝΔ.

Αν και ο κ.Τζιτζικώστας προσπάθησε να δικαιολογηθεί στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", τα λεγόμενα του μάλλον δεν κατάφεραν να πείσουν τους τηλεθεατές, αφού, όπως θα ακούσετ��, ο ίδιος δήλωσε πως ο κύριος -που είναι σαν δίδυμος αδερφός του Βαγγέλη -δεν έχει καμία σχέση με τον κύριο Μεϊμαράκη!

«Αν δεν είχε μουστάκι, θα λέγατε ότι μοιάζει με τον Κυριάκο» πρόσθεσε, στρέφοντας την κουβέντα αλλού! (Πάλι καλά δηλαδή που δεν είπε ότι στο σποτ πρωταγωνιστεί ο Παπαδάκης ή ο Παπανδρέου!)

gpapadakis-to-xastouki-pou-ton-stelnei-dikastirio_w_hr.jpg2011061004461_119619354.jpgge.jpgge2.jpg

«Στόχος μου είναι να φύγει ο Τσίπρας που καταστρέφει την χώρα…. Και εγώ μπορώ να κερδίσω τον Τσίπρα» είπε στην συνέχεια και πρόσθεσε «την Κυριακή αλλάζουμε».

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο κ.Τζιτζικώστας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα είναι ενωμένη και δυνατή όσο ποτέ την επόμενη μέρα.

«Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τους ��ποψηφίους. Στόχος μου να μιλήσω στους πολίτες που μας γύρισαν την πλάτη» πρόσθεσε, τονίζ��ντας πως «την Κυριακή αλλάζουμε την παράταξη, κερδίζουμε την χώρα».

BINTEO ANT1