«Πυρά» στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Τουρκία και την κατάθεση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα εξαπέλυσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας με αποκλειστικές δηλώσεις του στο STAR και τον Νίκο Αρμένη.

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύονται επικίνδυνοι. Όχι μόνο πήγε στην Τουρκία και δεν έθεσε τη δημιουργία κέντρων ελέγχου hot spots στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία αλλά και δεν συζήτησε καν για τα θέματα επαναπροώθησης όσων δεν είναι πρόσφυγες στην Τουρκία. Μιλάμε για μία πολύ επικίνδυνη εθνική πολιτική» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει ό,τι παραγωγικό υπάρχει στη χώρα. Με τις ιδεοληψίες που έχει και την ανικανότητά της οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στον γκρεμό. Η ΝΔ οφείλει να καταψηφίσει αυτού του είδους τα μέτρα που οδηγούν την οικονομία σε μαρασμό και νέα ύφεση και χτυπούν κάθε μέση ελληνική οικογένεια» σχολίασε, εξάλλου, για το νομοσχέδιο που ψηφίζεται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

«Καλώ όλους τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης, όσους πιστεύουν ότι η ΝΔ μόνο μπορεί να βάλει ένα φρένο σε αυτή την κατηφόρα π��υ έχει μπει η χώρα εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ, να έρθουν μαζικά στις κάλπες και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ότι η ΝΔ αλλάζει, μεγαλώνει, μαθαίνει από τα λάθη της, γίνεται και πάλι δυνατή και σύντομα θα αντιμετωπίσει στα ίσια τον ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο κ. Τζιτζικώστας.