​Νέα σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά του Α. Τσίπρα και του Π. Καμμένου εξαπέλυσε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκης.

Όπως τονίζει «τελικά, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, τρεις η ώρα τα ξημερώματα, η κυβέρνηση, αφού συμφώνησε και στη μετάφραση του νομοσχεδίου με τους δανειστές, κατέθεσε το Νομοσχέδιο με την προβληματική διαδικασία του κατεπείγοντος».

Στο ίδιο ύφος μάλιστα συνεχίζει στρέφοντας τα πυρά εναντίον του πρωθυπουργού και του υπουργού Άμυνας.

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, η κυβέρνηση ολόκληρη, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ εξαπάτησε τον Έλληνα πολίτη για να υφαρπάξει την ψήφο του. Γιατί δυστυχώς, από σήμερα, χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία, με πλειστηριασμό. Με το ίδιο νομοσχέδιο επιβάλλονται, με έμπνευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, νέοι φόροι και απειλούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας», αναφέρει και καταλήγει:

«Και ταυτόχρονα, για τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλάζουν τη ρύθμιση που οι ίδιοι έφεραν, τη ρύθμιση των 100 δόσεων, πετώντας έξω από αυτήν οποιοδήποτε καλοπροαίρετα τους πίστεψε και πληρώνει τις δόσεις του. Αριστερή ανακολουθία; Αριστερή ανευθυνότητα; Αριστερή όμως αναλγησία».