Γεμάτο «μπηχτές» για τον νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι το «σίκουελ» (η συνέχεια δηλαδή) του προηγούμενου βίντεο από τον υποψήφιο αρχηγό του κόμματος Απόστολο Τζιτζικ��στα για την εκλογή αρχηγού την Κυριακή.
Σε αυτό εικονίζεται ένα ζευγάρι βαριεστημένων ηλικιωμένων (με τον σύζυγο μάλιστα να διαβάζει εφημερίδα με τον τίτλο… «Βαρεθήκαμε News) να παρακολουθεί με αδιαφορία έναν μεσήλικα με μουστάκι και λίγα μαλλιά, ο οποίος μιλά στην τηλεόραση και λέει στους πολίτες: «Πρέπει να κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια! Πρέπει να κάνεις ό,τι σου λέω! Πρέπει να μεταρρυθμιστείς!».
Ξαφνικά όμως εισέρχεται φορώντας… αθλητική φόρμα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον γιο - προφανώς - της οικογένειας, που θέλει να τους συστήσει έναν φίλο του, τον υποψήφιο αρχηγό της ΝΔ δηλαδή, ο οποίος τους ζητά την στήριξή τους, «για να ξαναζωντανέψουμε τη ΝΔ, για να αναστήσουμε τη χώρα».
«Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να τα αλλάξουμε όλα, μαζί. Αν δεν αλλάξουμε θα ξαναχάσουμε» προσθέτει ο Απόστολος Τζιτζικώστας για να συμφωνήσει το ζεύγος ότι «τελικά πρέπει να αλλάξουμε για το καλό των παιδιών μας», με την ηλικιωμένη μάλιστα να κλείνει το laptop που δείχνει τον μεσήλικα με το μουστάκι να μιλάει.
«Την επόμενη ημέρα θα είμαστε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ» καταλήγει πάντως ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο βίντεο…