Το γάντι στον Γιάννη Πανούση πετάει ο Πάνος Λάμπρου, χαρακτηρίζοντας -με αποκλειστικές δηλώσεις στο STAR- αστειότητες τις καταγγελίες του πρώην υπουργού.

«Όποιος θέλει να μπει σε τέτοιες κουβέντες να μπει. Εμένα δεν με φοβίζει τίποτε. Το θέμα είναι να γίνει ένα μεγάλο αντιπολεμικό φιλειρηνικό κίνημα» δηλώνει ο συνεργάτης του υπουργού Δικαιοσύνης αποκλειστικά στον δημοσιογράφο του STAR Βαγγέλη Γκούμα.

«Tο κρίσιμο θέμα είναι το τρομοκρατικό χτύπημα στην Γαλλία. Όλα τα άλλα είναι αστειότητες» προσθέτει ο κ. Λάμπρου και καταλήγει: «Έχω κάνει το καθήκον μου και συνεχίζω σε αυτό το δρόμο. Δεν φοβάμαι και δεν τρομοκρατούμαι».

Την ίδια ώρα, πάντως, αναπάντητες παραμένουν οι νέες αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση για σχέσεις της κυβέρνησης με τους ονομαζόμενους «μπαχαλάκηδες», ενώ οι αδερφοί Τσάκαλοι, βασικά στελέχη των Πυρήνων της Φωτιάς, εξαπολύουν με επιστολές τους νέες απειλές κατά του κ. Πανούση. «Μέχρι χθες ο Πανούσης ήταν απλά ένας χαμαιλέοντας ψευτοδιανοούμενος του συστήματος. Από σήμερα, μπορεί να μην αναβαθμίστηκε ως κυβερνητικό στέλεχος, αναβαθμίστηκε ως στόχος της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς και όσων αγωνίζονται για την ελευθερία. Τα ψέματά του τον έχουν στοχοποιήσει ανεπιστρεπτί» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Τσάκαλος.

Τέλος, ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη με την οποία ζητά να μάθει το αν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ενήμερος για τις συνομιλίες στελεχών του με τους τρομοκράτες και το εάν η αποπομπή του διευθυντή της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων αποτελεί μέρος της συναλλαγής μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ποινικών και καταδικασμένων για τρομοκρατία.