Στα αιτήματα των «κουκουλοφόρων», τα οποία όπως υποστηρίζει ικανοποίησε η κυβέρνηση, αναφέρθηκε με επικριτική διάθεση, σε ανάρτησή του στο facebook και στο twitter, ο βουλευτής και υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

aitimata koukouloforon.pngΟ κ. Μητσοτάκης παρέθεσε ξεχωριστά τα αιτήματα των «κουκουλοφόρων», συμπληρώνοντας δίπλα για την εξέλιξη από πλευράς κυβέρνησης:

- Απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού: Με την ψήφιση του νομοσχεδί��υ αποφυλακίζεται ο τρομοκράτης Σάββας Ξηρός, πέντε φορές καταδικασθείς σε ισόβια.
- Κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας: Είναι το πρώτο άρθρο του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε.
- Κατάργηση του νόμου για εγκλήματα που τελούνται από άτομα με καλυμμένα ή αλλοιωμένα χαρακτηριστικά: Κατατέθηκε και ψηφίστηκε τροπολογία από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
- Κατάργηση της υποχρεωτικής λήψης DNA ως αποδεικτικού στοιχείου: Κατατέθηκε και ψηφίστηκε τροπολογία από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει πιο χαλαρή τη λήψη γενετικού υλικού.
- Απελευθέρωση συγγενών των Πυρήνων της Φωτιάς: Υπουργική τροπολογία που κατατέθηκε από τον ίδιο τον υφυπουργό και ψηφίστηκε.

«Υπενθυμίζω ότι τα είχα αναδείξει στ��ς 20 Απριλίου 2015! Τα συμπεράσματα και πάλι δικά σας!» ανέφερε επίσης ο κ. Μητσοτάκης στην ανάρτησή του.