​Μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο στην περίπτωση που ο ίδιος εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ, έστειλε από το Βόλο ο Β. Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του.

«Παρά τη διεξαγωγή των εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ενσπείρει ένα κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας», είπε ο κ. Μεϊμαράκης και συνέχισε:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισε τα μέτρα. Ψήφισε στόχους και χρονοδιαγράμματα. Το πώς θα υλοποιηθούν είναι απο��λειστικά ευθύνη της κυβέρνησης. Ακόμα δεν έχει φέρει τα μέτρα στη Βουλή και όταν τα φέρει αυτά τα σκληρά μέτρα θα φέρουν την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η Νέα Δημοκρατία με Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δεν θα ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο. Το 2014 η χώρα είχε αρχίσει δειλά- δειλά να ξαναστέκεται στα πόδια της, αλλά τον Γενάρη του 2015 με την επιλογή Τσίπρα, αυτός πυροβόλησε τη χώρα στα πόδια και είναι σαν να αρχίσαμε πάλι από την αρχή».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας και το εργοστάσιο της πρότυπης γαλακτοβιομηχανίας «ΕΒΟΛΟ», ενώ συνεχίζει την περιοδεία του σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.