Νόστιμη… υποδοχή επεφύλαξαν στον Άδωνη Γεωργιάδη, κάτοικοι του Νομού Πέλλας, κατά την επίσκεψη του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ σε εργοστάσιο γνωστής γαλακτοκομικής εταιρείας, που εδράζει στα Κουφάλια (που βρίσκονται στα όρια των νομών Θεσσαλονίκης και Πέλλας).

kafe5.jpg

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιοδείας του σε πόλεις και χωριά του Νομού, έκανε μια στάση στο εργοστάσιο και οι εργαζόμενοι αφού του έδειξαν από πρώτο χέρι πως το γάλα γίνεται τυρί, του σέρβιραν ολόφρεσκο γιαουρτάκι !

kafe4.jpgkafe3.jpg

Ο κ.Γεωργιάδης με ρόμπα και σκουφάκι στα μαλλιά –μην πέσει καμιά τρίχα του στο γάλα- απόλαυσε την βόλτα και στην συνέχεια συζήτησε με τους υπαλλήλους της εταιρείας.

pella.jpg

Επόμενος σταθμός του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω twitter ήταν τα Γιαννιτσά! Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρ��τίας σταμάτησε για... καπουτσίνο σε καφέ της πόλης και κουβέντιασε χαλαρά με φίλους.

kafe.jpgkafe2.jpg

Αργότερα ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ πήγε στο εκπληκτικό μουσείο της Πέλλας, όπου είδε την ιστορία των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου να ζωντανεύει μπροστά του.

mouseio.jpgmouseio2.jpg

Ο κ.Γεωργιάδης δεν έφυγε με άδεια χέρια από την Πέλλα! Όπως έγραψε ο ίδιος στο twitter, φίλοι του χάρισαν πολλά ρόδια, για καλή τύχη στις εκλογές της ΝΔ, στις 22 Νοεμβρίου. «Θεωρώ εκπληκτικό οιωνό για την εκλογή μου, ότι οι φίλοι μου στην Πέλλα μου έκαναν δώρο τόσα ρόδια» σχολίασε ο ίδιος.

ροδια.jpgpella3.jpg
pella2.jpg