​Η επίθεση εναντίον του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτης, Γ. Πανούση από στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εντείνεται ακόμα περισσότερο, με τον βουλευτή του κόμματος, Ν. Μανιό, να παίρνει τη σκυτάλη και να μιλά με εξαιρετικά απαξιωτικό τρόπο για τα όσα καταγγέλλει ο πρώην υπουργός.

«Αφήνεις έναν συνεργάτη της τρομοκρατίας να συνεργάζεται, να κοροϊδεύει την κυβέρνηση. Αφού είναι συνεργάτης της τρομοκρατίας, κρυφά τα κάνει, τον αφήνεις να κάνει αυτή τη δουλειά με κίνδυνο να έχεις τρομοκρατικές ενέργειες και είσαι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα; Αυτά είναι το παιχνίδι της γειτονιάς, το κουτσομπολιό της γειτονιάς!», δήλωσε ο κ. Μανιός στο Βήμα fm.

Σημείωσε ακόμα ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι του κ. Πανούση που όπως είπε «εντάσσεται μέσα σε μια αντικυβερνητική τακτική που την βλέπουμε πώς εξελίσσεται και συνδέθηκε με άλλα πράγματα και είναι πιο πολύ στην προσπάθειά του να παραμένει στη δημοσιότητα».

«Είσαι υπουργός και είπες στον Ρουμπάτη να ενημερώσει τον πρωθυπουργό… Αυτός δηλαδή δεν είχε επαφή με τον πρωθυπουργό; Αυτό το πράγμα είναι ένα παιχνίδι δικό του. Μια φαντασίωση είναι», πρόσθεσε ο κ. Μανιός και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

«Πήγε στον πρωθυπουργό και του είπε “έχω υποψίες, παρακολουθήσεις και τέτοια”. Τίποτα δεν είχε, τρίχες! Φαντασιώσεις».

Μάλιστα ανέφερε και μια προσωπική του περιπέτεια, όταν το 1984 η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» είχε κατονομ��σει τον ίδιο και άλλους έξι πολίτες, ως ηγεσία της 17Ν.

«Τους πήγαμε στο δικαστήριο ευθαρσώς, κερδίσαμε τη δίκη, 3 εκατομμύρια δραχμές αποζημίωση έβγαλε το δικαστήριο προσωπικά σε εμένα, γιατί είχαν διαχωριστεί για λόγους τυπικούς οι διαδικασίες, αν και δεν πήγα να τα πάρω. Και τι ήταν αυτά; Ήταν συζητήσεις που γίνονταν από παρακολουθήσεις που υποτίθεται ότι γίνονταν και τα έκαναν οι Κυπριακές μυστικές υπηρεσίες. Αυτά θυμίζουν το πιο μαύρο παρελθόν της Ελλάδας», είπε.

Δείτε περισσότερα για το θέμα Π��νούση στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR