​Πολιτικό «σεισμό» στην κυβέρνηση και ειδικά στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η κατάθεση-φωτιά του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε με ονοματεπώνυμα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και παρέδωσε έναν φάκελο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνει και απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες, που φέρεται να κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ.

Ο κ.Πανούσης κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του. Τις απειλές αυτές μάλιστα συνέδεσε με κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία συνέδεσε επίσης με τρομοκρατικές οργανώσεις.

«Το σύνολο των στοιχείων το κατέθεσα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η άποψή μου είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες, αυτό, όμως, θα το δει η δικαιοσύνη. Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του και έτσι είναι η ώρα της δικαιοσύνης. Η Δικαιοσύνη να στηρίξει το κράτος δικαίου και την δημοκρατία από κάθε μορφή παρακράτους» δήλωσε ο κ.Πανούσης και πρόσθεσε λίγο αργότερα «Σέβομαι τους θεσμούς. Ο πρωθυπουργός με τίμησε δύο φορές: μία που με έβαλε στην κυβέρνηση και μία που με έβγαλε για να με προστατέψει».

Την ίδια ώρα, τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης, N.Παρασκευόπουλος όσο και ο νυν υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκας θέλησαν να υποβαθμίσουν τις καταγγελίες του Γ. Πανούση.

Δείτε επίσης

Νέα ΒΟΜΒΑ από Πανούση: «Ο πρωθυπουργός με έβγαλε από υπουργό για να με προστατέψει»

«Αδειάζει» τον Πανούση και ο Τόσκας – Τι είπε για επίθεση σε Κουμουτσάκο, Κασιδιάρη & αστυνομία

«Αδειάζει» Πανούση ο Παρασκευόπουλος: Ισχυρισμός ή μυθιστόρημα οι καταγγελίες;

ΒΙΝΤΕΟ STAR