Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Γιάννης Πανούσης εξερχόμενος της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, όπου έδωσε ονόματα και στοιχεία για τις αποκαλύψεις του περί ενεργών μελών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν δεσμούς με άτομα από το χώρο της τρομοκρατίας αλλά και τις απειλές κατά της ζωής του.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για καρκινώματα που δεν μπόρεσε να κάμψει το πολιτικό σύστημα και μίλησε για ποινικές ευθύνες.

«Το σύνολο των στοιχείων το κατέθεσα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η άποψή μου είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες, αυτό, όμως, θα το δει η δικαιοσύνη. Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του και έτσι είναι η ώρα της δικαιοσύνης. Η Δικαιοσύνη να στηρίξει το κράτος δικαίου και την δημοκρατία από κάθε μορφή παρακράτους» δήλωσε ο κ. Πανούσης. Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως η κατάθεση του «έχει και ονόματα».

Όπως σας έχουμε αναφέρει, ο κ. Πανούσης -σύμφωνα με πληροφορίες- είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα υποδείξει δύο βουλευτές και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην εισαγγελία, κάνοντας χαρακτηριστικά λόγο για σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης και για διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία.

Σε ερώτηση, πάντως, που του έγινε έξω από τον Άρειο Πάγο για το αν ονομάτησε τα εν λόγω 3 πρόσωπα, ο κ. Πανούσης αποκρίθηκε «δεν ξέρω».

Δείτε επίσης:

Άνω κάτω το πολιτικό σκηνικό από τις καταγγελίες Πανούση