Το «πρώτη φορά… αντάρτικο» από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ��την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν, σχολίασαν η Κάτια Μακρή με την Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτρίο ειδήσεων του Star.

Όπως σχολίασε η Κ. Μακρή, πρώτη φορά υπάρχει τέτοια διαφοροποίηση και μάλιστα διπλή: Και για την φορολόγηση της μικροζυθοποιίας, εγχείρημα το οποίο ναυάγησε ακριβώς λόγω της στάσης των ΑΝΕΛ στη Βουλή, και για το ζήτημα των δηλώσεων Φίλη, για το οποίο η Εκτελεστική Επιτροπή του συγκυβερνώντος κόμματος όπως και η Νεολαία του, εξέδωσαν πιο σκληρές ανακοινώσεις και από αυτές της ΝΔ!

Η Κ. Μακρή ανέφερε ότι περισσότερο ίσως από όλα ανησυχεί τον ΣΥΡΙΖΑ το «που το πάνε» οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος, ενόψει των πάρα πολύ δύσκολων που έρχονται, ενώ θυμούνται και την προεκλογική θέση των κυβερνητικών εταίρων τους «κανένα σπίτι σε πλειστηριασμό» και βλέπουν την… αφίσα του Ν. Νικολόπουλου κατά των πλειστηριασμών επίσης. Αλλά και για το ασφαλιστικό που οσονούπω έρχεται, η Κ. Μακρή θύμισε ότι ο Π. Καμμένος είχε δεσμευτεί για καμία αλλαγή επί τα χείρω.