Ακύρωσε τελευταία στιγμή το ταξίδι του για Μαδρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έτσι δεν θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης, ανέβασε πυρετό λόγω ίωσης και ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών ματαίωσε το ταξίδι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Μητσοτάκης ήταν προγραμματισμένο να φύγει το πρωί της Πέμπτης για την ισπανική πρωτεύουσα και να επιστρέψει το απόγευμα της Παρασκευής, με τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας της ΝΔ.

Eπιστρέφει άρον άρον ο Άδωνις!

Την ίδια ώρα, ο άλλος υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης επιστρέφει άρον άρον από την Μαδρίτη, αφήνοντας αιχμές για το συνέδριο. «Επιστρέφω από Μαδρίτη, όπου έκανα την δουλειά που έπρεπε. Δυστυχώς η πρόσκληση να είμαστε όλοι ήταν προσχηματική» έγραψε ο υποψήφιος πρόεδρος, σε μήνυμά του στο twitter.

Όσο ήταν στην Μαδρίτη πάντως ο κ.Γεωργιάδης είχε συνάντηση μεταξύ άλλων και με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πολιτικοί είχαν μία καλή, εφ’ όλης της ύλης, συζήτηση, ενώ ο κ.Γεωργιάδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους δύο φωτογραφίες από το ραντεβού του με τον κ.Σαμαρά με την λεζάντα:«Από την συνάντησή μου στη Μαδρίτη με τον Αντώνη Σαμαρά. Δεν φαντάζεστε πόσο καλά μιλούν οι Ευρωπαίοι για τον Σαμαρά».

nd.jpg