Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους ζήτησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλώντας στ�� Βουλή, καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό ότι δεν αντιμετωπίζει «το τεράστιο αυτό ζήτημα για τη χώρα».

Αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε την κυβέρνηση για «λενινιστική τακτική με ένα βήμα εμπρός και ένα βήμα πίσω και στο τέλος είναι ευχαριστημένος ο λαός».

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξημερώθηκαν με τον Μαρξ και τον Λένιν και νυχτώθηκαν με το ΔΝΤ. Είναι η καπιταλιστική αριστερά» είπε στη συνέχεια ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος επιτέθηκε και στη ΝΔ λέγοντας αναφορικά με τη στάση της στο πολυνομοσχέδιο: «Στερνή μου γνώση, να σ’ είχα πρώτα».

Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς του έστειλε επιστολή για να προτείνει ονόμα��α που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αποδεκτά για την επίλυση του θέματος με τα Σκόπια.

«Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας. Ούτε σύνθετο, ούτε παράγωγο, ούτε τίποτα. Αν η κυβέρνηση αποφασίσει να πάει σε μία τέτοια λύση θα έχει μαζί της τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, αλλά θα έχει απέναντί της την πλειοψηφία του λαού» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.