Στις 22/11, όπως είχε αποφασιστεί, θα διεξαχθεί η εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, όπως αποφάσισαν στην κοινή τους συνάντηση οι τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί.

Δηλώσεις μετά την συνάντηση έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία για την διεξαγωγή της και εξέφρασε την ικανοποίησή του.

3 photo 2.jpg«Σε εξαιρετικά καλό κλίμα συμφωνήσαμε για την απρόσκοπτη τήρηση του καταστατικού»
ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης. «Και οι τέσσερις υποψήφιοι συμφωνήσαμε να γίνει στις 22 Νοεμβρίου οι εκλογές, με αντίτιμο τρία ευρώ για όποιον θέλει να ψηφίσει» πρόσθεσε. Ανέφερε επίσης ότι βάση των καταλόγων θα είναι οι κατάλογοι του υπουργείου Εσωτερικών.

«Η ΝΔ προχωρά ενωμένη, ισχυρή, η πολιτική μας είναι να λύνουμε τα προβλήματα των ανθρώπων» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος εξέφρασε και την χαρά του «που είχε μία τόσο θετική κατάληξη για το κόμμα μας η συνάντηση».


Κοινή ανακοίνωση των 4 : Αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρεται:

«Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου, οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, συναντηθήκαμε και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της Παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του Καταστατικού.

Αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου».


meimarakis erxetai vouli.jpgΔηλώσεις μετά την συνάντηση έκανε και ο πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης, ο οποίος όμως δεν αναφέρθηκε στα εσωκομματικά ζητήματα, αλλά στο πολυνομοσχέδιο, δείχνοντας ότι αντίστοιχη τακτική θα ακολουθήσει και στην κοινοβουλευτική ομάδα που συνεδριάζει αυτή την ώρα.