Να δημιουργεί πονοκεφάλους στο Μαξίμου ξεκίνησε ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος -όπως- δήλωσε θα είναι στο εξής «ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος».

«Στη βάση των συνεργειών ως ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος θα συμφωνούμε κατά περίπτωση» είπε μιλώντας στον Βήμα FM και τόνισε ότι θα καταθέσει ερώτηση στον πρωθυπουργό για να πει επιτέλους «τα ονόματα των δύο υπουργών που εμπλέκονται στην υπόθεση των πόθεν έσχες».

Ο κ. Νικολόπουλος προανήγγειλε και νέες συγκρούσεις με την κυβέρνηση, στο θέμα της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας: «Όταν βγαίνει ο Ιερώνυμος και λέει ότι αυτά που λέει η Σία και ο Φίλης δεν είναι τόσο αθώα, αυτά θίγουν τον ελληνορθόδοξο δεξιό χώρο που εγώ εκφράζω. Θα είναι και αυτό ένα θέμα μετωπικής σύγκρουσης».

Απαντώντας στο γιατί δεν αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ αφού πλέον δηλώνει ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, είπε: «Θα ήταν πολιτική απρέπεια να αφήσω τον Πάνο Καμμένο με Κοινοβουλευτική Ομάδα των 9».

Τέλος, σχολιάζοντας το θέμα του συμφώνου συμβίωσης και το αν θα το ψηφίσει, ο κ. Νικολόπουλος έκανε ένα νέο ομοφοβικό ξέσπασμα λέγοντας: «Θα πάω να ρωτήσω τα παιδιά που είναι προς υιοθεσία αν θέλουν τη μαμά τους να τη λένε Γιώργο».

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR