«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλο τον κόσμο ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ για την εικόνα που έδωσε χθες η ΝΔ. Δεν είναι αυτά τα προβλήματα του κόσμου και δεν είναι αυτή η ΝΔ που θέλουμε» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Διακόπτω την περιοδεία μου και ζητώ συνάντηση των 4 υποψηφίων πριν την συνεδρίαση της ΚΟ. Να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να λυθούν όλα τα διαδικαστικά σήμερα και να σταματήσει αυτή η ντροπιαστική εικόνα» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως τόνισε ο ίδιος, «δεν μπορεί την ώρα που ο κ. Τσίπρας χάνει έναν βουλευτή, την ώρα που φέρνει τα χειρότερα μέτρα όλων των εποχών, που έχει 2 υπουργούς του που τους έχουν πιάσει με ψευδές πόθεν έσχες, που καταρρέει όλο το λεγόμενο εναλλακτικό πρόγραμμα με το οποίο κέρδισε τις εκλογές κοροϊδεύοντας τους Έλληνες, η ΝΔ αντί να ασχολείται με την αντιπολίτευση στον κ. Τσίπρα, ασχολείται με τι γαλλικά είπε ο πρόεδρος του κόμματος, αν τα παίρνει ο γενικός διευθυντής ή όχι, αν ο γραμματέας βοηθάει τον έναν ή τον άλλο».

«Είμαστε 4 φίλοι, πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει η ενότητα της παράταξης» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος απαντώντας στο γιατί κάνει δημόσια πρόσκληση αντί να μιλήσει τηλεφωνικά με τους συνυποψηφίους του, είπε πως «εδώ που φτάσαμε καλύτερα να γίνουν όλα δημόσια».