Σε δηλώσεις που προκαλούν οργή και αν μη τι άλλο δείχνουν περίσσιο θράσος προχώρησε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, την ώρα που βρίσκονται προ των πυλών τα σκληρά μέτρα για την πρώτη αξιολόγηση.

«Ψηφίσαμε μνημόνιο, αυτό θα εφαρμόσουμε. Να δούμε τώρα πως μπορούμε να το κάνουμε πιο ήπιο για τον κόσμο» δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατανοεί αλλά δεν αποδέχεται τις διαμαρτυρίες του κόσμου: «Εντάξει, ο κόσμος διαμαρτύρεται. Μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ*λ*κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μη ψηφίσω;»!

Αφού διαβεβαίωσε ότι θα ψηφίσει το Μνημόνιο και όλα τα σκληρά μέτρα που το συνοδεύουν, ο κ. Μιχελογιαννάκης είπε ότι θα δώσει μάχη για τον ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια, καλώντας και πάλι τον κόσμο να μη διαμαρτύρεται αφού ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ: «Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται. Εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε»!

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει αυτολεξεί πως «τη Δευτέρα αρχίζει το άλλο μεγάλο πήδημα», εννοώντας τις διατάξεις για τους αγρότες…

Δείτε τις δηλώσεις Μιχελογιαννάκη και άλλων πολιτικών για το πολυνομοσχέδιο στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR