Κριτική στις δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιώργου Κατρούγκαλου στο Μέγαρο Μαξίμου, άσκησε ο υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου.

«Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και δυστυχώς οι πολίτες αρχίζουν και βιώνουν τα ψέματα της δήθεν «αριστερής» κυβέρνησης. Η ανικανότητα και οι λάθος επιλογές της κυβέρνησης πλέον σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό κάθε συνταξιούχου. Οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας που αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο περικοπών των συντάξεων πάνω από χίλια ευρώ, αποδεικνύει τα ψέματα με τα οποία κέρδισε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπατώντας τους Έλληνες πολίτες» υποστήριξε ο κ. Οικονόμου.

Ο τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της ΝΔ κατέληξε στη δήλωσή του:

«Περίπου 800.000 συνταξιούχοι άκουσαν με αγωνία τον κ. Κατρούγκαλο να μην αποκλείει το ενδεχόμενο νέων περικοπών στις συντάξεις, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις, όπου έταζαν τα πάντα στους πάντες. Οι Έλληνες πολίτες θα κρίνουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…».