​«Εγώ μπορώ να μεγαλώσω τη ΝΔ, να ξαναφέρω αυτούς που έφυγαν, χωρίς να χάσω και τον παραδοσιακό ψηφοφόρο», δήλωσε την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ ο Κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι τώρα είναι η ώρα για να λύσει τα προβλήματά της η ΝΔ.

«Δεν έχουμε περιθώρια για μεταβατικές λύσεις, ο κ. Τσίπρας δεν θα αντέξει στην εξουσία. Η ΝΔ πρέπει να κάνει πολύ σκληρή αντιπολίτευση. Εγώ ο ίδιος θα κάνω τη ζωή του κυρίου Τσίπρα δύσκολη. Ο κύριος Τσίπρας προσπαθεί να πατάει σε δύο βάρκες», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχολιάζοντας το νόμο Κατρούγκαλου, τόνισε ότι η ΝΔ δεν πρόκε��ται να ψηφίσει νέους φόρους για να προσλαμβάνει ο κ. Κατρούγκαλος τους προσωπικούς του πελάτες.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ, τονίζοντας:

«Αν στο ΠΑΣΟΚ ψήφισαν 70.000 άνθρωποι σε μας πρέπει να έρθουν 400.000 αλλιώς θα αφήσουν το κόμμα σε μηχανισμούς».

Ο βουλευτής της ΝΔ όμως εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον του Ν. Νικολόπουλου, ο οποίος πριν λίγες μέρες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο κόμμα.

«Ο κ. Νικολόπουλος είναι o τελευταίος άνθρωπος που θέλω πίσω στη Νέα Δημοκρατία. Οι πραγματικοί ακροδεξιοί δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία. Γι' αυτούς υπάρχ��υν η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ», είπε, ενώ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είναι υπέρμαχος του συμφώνου συμβίωσης και αν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ, το κόμμα του θα ταχθεί υπέρ αυτού του μέτρου.