​Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Απόστολος Τζιτζικώστας ή Άδωνις Γεωργιάδης. Ποιος από τους τέσσερις κυρίους θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας;

Μπορεί ακόμη να μην έχει αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής ψηφοφορίας για την ανάδειξη του προέδρου της ΝΔ και οι υποψήφιοι να διαφωνούν στον χρόνο ανοίγματος της κάλπης, με άλλους να λένε αποφάσεις “εδώ και τώρα” και άλλους να προτιμούν τον Νοέμβριο, ωστόσο τα άστρα και οι πλανήτες φανερώνουν από τώρα ποιος από τους υποψήφιους έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εκλέγει!

Ας δούμε την ανάλυση που έκανε το astrology.gr για τους υποψήφιους:

Άδωνις Γεωργιάδης (6/11/1972): Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας Σκορπιός με ιδιαίτερη μαχητικότητα λόγω της συνόδου Άρη –Ουρανού που διαθέτει στο γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη. Με τον διελαύνοντα Ουρανό να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Βόρειο Δεσμό του, δεν διαφαίνεται να έχει ιδιαίτερη τύχη για την προεδρία της Νέα Δημοκρατίας, αφού η όψη αυτή δεν ευνοεί στο να αποσπάσει κανείς την αμέριστη εύνοια από το κοινό. Από την άλλη, ο διελαύνων Ποσειδώνας σχηματίζει όψη τετράγωνου με τον γενέθλιο Ερμή στο ωροσκόπιό του και ενεργοποιεί την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα που διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη. Ως εκ τούτου, η υποψηφιότητά του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος λόγω του ότι θα δώσει την «υποστήριξή» του σε άλλο υποψήφιο με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει την κούρσα. ��α ήταν μεγάλη έκπληξη να περάσει σε έναν «δεύτερο» γύρο.

Κυριάκος Μητσοτάκης(4/3/1978): Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κουβαλάει ένα βαρύ όνομα στις πλάτες του πλην όμως ο διελαύνων Πλούτωνας προσβάλλει στην παρούσα φάση τους γενέθλιους πλανήτες Άρη και Κρόνο, αντίστοιχα, στον Κριό και αυτό εξ ορισμού δημιουργεί πολλά προβλήματα. Φαίνεται δεν έχει πολλές πιθανότητες.

Απόστολος Τζιτζικώστας (2/9/1978): Ο σημερινός Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος απέσπασε ως ανεξάρτητος ένα εξαιρετικό ποσοστό στις Νομαρχιακές εκλογές του 2013 είναι ένας χαμηλών τόνων Παρθένος που στην παρούσα περίοδο έχει τον διελαύνοντα Δία στο ζώδιό του όμως έχει εναντίον του από διέλευση τον Κρόνο (εξουσία) και τον Ποσειδώνα (παρασκήνιο) και ίσως φτάσει κοντά στην πηγή, αλλά δεν θα πιεί νερό.

Βαγγέλης Μεϊμαράκης (14/12/1953): Ο προσωρινός πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «πήγε» την Νέα Δημοκρατία αρκετά καλά στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, πλην όμως πολλοί του πιστώνουν την ήττα, η οποία ήταν εν πολλοίς προδιαγεγραμμένη. Στις επικείμενες εκλογές για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας έχει τις πιο πολλές πιθανότητες από τους άλλους υποψήφιους, αφού παρά τα εμπόδια που του στήνει ο Κρόνος από διέλευση, ο Ποσειδώνας, αν και ανάδρομος, είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο του, δείχνοντας ότι προσωρινή προεδρία του στη ΝΔ μπορεί να εκληφθεί τελικά στα συν του, ενώ ο διελαύνων Δίας (εύνοια) πηγαίνει να σχηματίσει όψη τρίγωνου με τον Χείρωνα του, δείχνοντας μια ενδεχόμενη νίκη σε ένα «τραυματισμένο» κόμμα .

Σημειώνεται ότι το αποτέλεσμα της αστρολογικής ανάλυσης έχει βαθμό επισφάλειας, λόγω του ότι κρίσιμοι αστρολογικοί δείκτες δεν έχουν συμπεριληφθεί στην αστρολογική εκτίμηση εξ αιτίας της έλλειψης της ώρας γέννησης των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.