​Ένα άκρως τρυφερό μήνυμα προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η υποψήφια βουλευτής με την Λαϊκή Ενότητα, Ρ. Μακρή, συνοδεύοντάς το με μια φωτογραφία που δείχνει τις δύο κυρίες να φιλιούνται σταυρωτά μέσα στη Βουλή.

«Έζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου στις λαμπρές μα λυπημένες μέρες της κρίσης. Λίγοι πολιτικοί είναι στις μέρες μας τόσο λαμπροί όσο εσύ. Είμαι επίσης περήφανη που σε ακολούθησα χωρίς δισταγμό, που ταυτίστηκα με τον τρόπο που σκέφτεσαι και που εκτιμάς τους κινδύνους», έγραψε η κα Μακρή σαν να ήταν αυτά δικά της λόγια που έβγαιναν από την καρδιά της για την απερχόμενη Πρόεδρο της Βουλής.

rachil.jpg

Έλα όμως που τα λόγια αυτά δεν ήταν δικά της, αλλά τα είχε γράψει μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα, ο Τσε Γκεβάρα στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του προς τον Φιντέλ Κάστρο μετά την ολοκλήρωση της επανάστασης στην Κούβα!

castro-guevara.jpg

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live U, που παρατήρησε το… clopy paste, στην επιστολή του έγραφε:

«��ζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου στις λαμπρές μα λυπημένες μέρες της κρίσης στην Καραϊβική».

Η κα Μακρή λοιπόν πήρε μέρος της συγκεκριμένης επιστολής, έβγαλε την λέξη «Καραϊβική» και το προσάρμοσε στις συνθήκες για να εκφράσει τα τρυφερά της αισθήματα στην κα Κωνσταντοπούλου.

Βέβαια η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να μας πει ότι τα λόγια αυτά δεν είναι δικά της.

Το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι το εξής: Η κα Μακρή θεωρεί ότι ��ροσομοιάζει στον Τσε και η κα Κωνσταντοπούλου στον Κάστρο;