​Με τον πρόεδρο της πολιτικής ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα συναντήθηκε λίγο μετά την άφιξή του στις Βρυξέλλες ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Εκτός από το ελληνικό χρέος, στο επίκεντρο της κουβέντας τους βρέθηκαν και οι... Ανεξάρτητοι Έλληνες! Ο κ. Πιτέλα εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel ο ανταποκριτής του σταθμού στις Βρυξέλλες, Θάνος Αθανασίου.

«Θα θέλαμε ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε συνεργαστεί με τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και το Π��ΤΑΜΙ» φέρεται να λέει το περιβάλλον του προέδρου της Σοσιαλιστικής Ομάδας.

Σχολιάζοντας όσα είπε ο Θάνος Αθανασίου, η Μάρα Ζαχαρέα ανέφερε τις πληροφορίες της, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Τσίπρας απάντησε στον κ. Πιτέλα ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί, για παράδειγμα, με το ΠΑΣΟΚ γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν το επιθυμούσε, ενώ ο κ. Πιτέλα έχει προσκληθεί στην Αθήνα καθώς έχει γράψει ένα βιβλίο θετικό για τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Δείτε περισσότερα για το θέμα στο βίντεο