Ήρθε στον εκλογικό μαραθώνιο του Star, είδε και... απήλθε χωρίς να πει κουβέντα για το εκλογικό αποτέλεσμα o υποψήφιος βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Χάρης Θεοχάρης.

Λίγο η κούραση των ημερών, λίγο η απογοήτευση για το εκλογικό αποτέλεσμα και η πίεση της σημερινής μέρας …. ��εν ήθελε και πολύ να εκραγεί ο κ.Θεοχάρης.

Έτσι όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, που συντόνιζε την εκλογική βραδιά στο Star, δεν του έδωσε τον λόγο, την στιγμή που εκείνος ήθελε να μιλήσει γιατί βιαζόταν να πάει σε άλλο κανάλι, ο κ.Θεοχάρης εκνευρίστηκε, επιτέθηκε στον γνωστό δημοσιογράφο και αφού τον ευχαρίστησε ….αποχώρησε από το πλατό.

Αναλυτικά ο διάλογος Χατζηνικολάου-Θεοχάρη:

Θεοχάρης: Κάνατε ήδη ένα γύρο…

Χατζηνικολάου: Τι γύρο έκανα; με σουβλάκια; θα με αφήσετε να διευθύνω εγώ την συζήτηση, θα έρθει η σειρά σας άμεσα. Είναι φυσικό σε μια τέτοια βραδιά να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον γι αυτούς οι οποίοι θα συγκροτήσουν αύριο κυβέρνηση.

Θεοχάρης: Πρέπει όμως να ακούσετε και τα μικρότερα κόμματα!

Χατζηνικολάου: Η ιεράρχηση δεν γίνεται έτσι…. Έχω λόγο που κάνω την συγκεκριμένη ιεράρχηση.

Θεοχάρης: Έχετε και υποχρεώσεις. Κρίνεστε…

Χατζηνικολάου: Θα σας παρακαλέσω να κάνετε λίγη υπομονή, κατανοοώ και την κούραση και όλα …

Θεοχάρης: Έχω και εγώ υποχρεώσεις και η οδύσσεια είναι και για εμας...

Χατζηνικολάου: Αν σας πιέζω, ελευθέρως, μπορείτε να φύγετε!

Θεοχάρης: Βεβαίως ευχαριστώ.

Χατζηνικολάου: Σας ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν γίνεται έτσι κυρίε Θεοχάρη...

Θεοχάρης: Εγώ σας ευχαριστώ...

Χατζηνικολάου: Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά δεν γίνεται να ζω όλο το βράδυ... υπό την πίεση κάποιου, που μου λέει ότι πρέπει να μιλήσω τώρα, γιατί πρέπει μετά να πάω σε άλλο κανάλι!!! τι να κάνω;

ΒΙΝΤΕΟ STAR