Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε στον εκλογικό μαραθώνιο του Star Channel ο Ηλίας Κασιδιάρης, αντιδρώντας για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα τηλεοπτικά πάνελ.

Ο υποψήφιος βουλευτής έκανε λόγο για "έλλειψη σεβασμού στους χιλιάδες Έλληνες, που ψηφίζουν την Χρυσή Αυγή".

Στο ερώτημα γιατί «βγήκε πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ;» ο κ.Κασιδιάρης υποστήριξε, ότι ο λαός δεν έχει βιώσει τις επαχθέστατες συνέπειες του μνημονίου γι’αυτό και ξαναβγήκε πρώτος ο Τσίπρας.

«Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα έχουν ραγδαία άνοδο, όταν θα αρχίσουν να φαίνονται οι συνέπειες του τρίτου μνημονίου» εκτίμησε ο κ.Κασιδιάρης, καταγγέλλοντας την Aντιτρομοκρατική ότι "έκλεισε" το θέμα με τις δολοφονίες Φουντούλη, Καπελώνη.

Όταν ο κ.Χατζηνικολάου του είπε «στην πολιτική ιστορία, όταν κόμματα σαν το δικό σας ανήλθαν στην εξουσία, εκλογές δεν ξανάγιναν» και στην συνέχεια τον ρώτησε «αν εσείς κερδίζατε ποτέ εκλογές, θα ξαναγίνονταν εκλογές στη χώρα»;

«Αν κερδίζαμε εκλογές θα κάναμε αυτό που λέει το πρόγραμμά μας, θα πηγαίναμε σε άμεση δημοκρατία, να αποφασίζει ο λαός με δημοψηφίσματα για τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, θα μειώναμε ασφαλώς τον αριθμό των βουλευτών στους 180, θα μειώναμε και τα προνόμια του πολιτικού συστήματος» είπε ο κ.Κασιδιάρης.

Υπενθύμισε τις θέσεις του κόμματος του, ενώ όταν ο κ.Χατζηνικολάου του ζήτησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του γγ του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκου πως «είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945 οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες», ο κ.Κασιδιάρης ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, λέγοντας "πως αυτά δεν τα πιστεύει ο λαός", παρά το γεγονός ότι υπάρχει σχετικό ....ΒΙΝΤΕΟ!

BINTEO STAR