«Μία τον Γενάρη, μία τον Ιούλιο στο δημοψήφισμα και μία τώρα θα κερδίσουμε, θα ξαναφέρουμε στον κόσμο την ελπίδα. Την άνοιξη του λαού» είπε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λάρισα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η σύγκρουση του νέου με το παλιό δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά «με τις ιδέες, με τα κοινωνικά και ταξικά συμφέροντα και με το τι εκπροσωπεί ο καθένας ηθικά και πολιτικά».

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπίσει τα συμφέροντα του λαού και σημείωσε: «Όλο αυτό το σύστημα, το οποίο μας οδήγησε εδώ που είμαστε, την Κυριακή θα δεχθεί το τελειωτικό χτύπημα στην κάλπη».

Ο πρώην πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές και ζήτησε ισχυρή εντολή με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να προσθέσει: «Θέλουμε την Ελλάδα τον πολλών ή την Ελλάδα των λίγων; Την Ελλάδα της προόδου ή της συντήρησης;».

Ο ίδιος, επεσήμανε ότι η υποψηφιότητα του στη Λάρισα (μία εκ των δύο) είναι μια κίνηση συμβολική αλλά και ουσιαστική καθώς δηλώνει «την απόφαση μας να δώσουμε μάχες δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου».

Τέλος, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κάνοντας λόγο για ανάγκη αναθεώρησης του Καλλικράτη.