Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από αύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπου θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στο πλαίσ��ο της ΔΕΘ.

Την Παρασκευή ο κ. Μεϊμαράκης θα συναντηθεί στις 16:00 με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στις 17:00 με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, στο Δημαρχείο, ενώ στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την γενέτειρα του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην Πρώτη Σερρών.

Το Σάββατο, στις 09:30, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, ο κ. Μεϊμαράκης θα συμμετάσχει οινή σύσκεψη με τους Πρυτάνεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, και με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Στις 10:45 θα επισκεφθεί τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Άνθιμο, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τα Προεδρεία Φορέων Εκπροσώπησης Παραγωγικών Τάξεων και στις 13:15 σε σύσκεψη με τα Προεδρεία Επιστημονικών Φορέων, στο Μουσείο Φωτογραφίας (Λιμάνι Θεσσαλονίκης).

Στις 20:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στους Παραγωγικούς Φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στις 11:30, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τα γραφεία της HELEXPO – ΔΕΘ, όπου θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο και θα περιηγηθεί σε περίπτερα και χώρους της ΔΕΘ.