​Ανακοινώθηκαν από την Χρυσή Αυγή το μεσημέρι της Τρίτης όλα τα ονόματα των υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, «τα ψηφοδέλτια σε όλη την ελληνική επικράτεια είναι στελεχωμένα από έντιμους Έλληνες Πατριώτες από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας».

Επιστήμονες, Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, εργάτες, αγρότες, καθηγητές, ιατροί, δικηγόροι και άνεργοι συγκροτούν τις λίστες του ακροδεξιού κόμματος.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι επικεφαλής των ψηφοδελτίων στην Α’Αθηνών και Β'Αθηνών είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, στην Β' Αθηνών στην δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα συναντάμε τους Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο, και Ζαρούλια Ελένη, επικεφαλής στο υπόλοιπο Αττικής είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, επικεφαλής στην Α'Θεσσαλονίκης είναι ο Αντώνιος Γρέγος, επικεφαλής στην Α' Πειραιά είναι ο Νίκος Κούζηλος ενώ επικεφαλής στην Β'Πειραιά είναι ο Γιάννης Λαγός.Στην Φθιώτιδα, επικεφαλής στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής είναι ένα όνομα πολύ γνωστό ….ο Απόστολος Γκλέτσος! ΜΗΝ μπερδευτείτε δεν μιλάμε για τον ηθοποιό, δήμαρχο Στυλίδας και επικεφαλής της Τελείας, αλλά για έναν ...ξάδελφο του!

Δείτε στο αρχείο Word που ακολουθεί όλη τη λίστα με τους υποψήφιους

Τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια.docxΤα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια.docx