​Διαδηλωτές υποδέχθηκαν για μια ακόμα φορά τον Α. Τσίπρα έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου έφτασε λίγο πριν τις 12:00 για να συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης, Γ. Μπουτάρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Π. Αβραμόπουλο.

Σύμφωνα με το thestival, στο χώρο είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι εξέφρασαν προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την αγωνία τους για το μέλλον των δομών.

αρχείο λήψης.jpg

Μάλιστα ο εκπρόσωπός τους είχε την ευκαιρία να μιλήσει για λίγη ώρα με τον κ. Τσίπρα, την ίδια ώρα που συνάδελφοί τους φώναζαν συνθήματα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε στους εργαζομένους ότι η οικονομική κατάσταση στη χώρα είναι αρκετά δύσκολη και διαβεβαίωσε ότι γίνονται προσπάθειες ώστε να αντληθούν τα απαραίτητα κονδύλια από το ΕΣΠΑ που έχουν καθυστερήσει.

Μετά από την ολιγόλεπτη αυτή συνομιλία, ο κ. Τσίπρας ανέβηκε στο γραφείο του κ. Μπουτάρη, όπου τον περίμεναν όλοι οι αντιδήμαρχοι του δήμου.

αρχείο λήψης (1).jpg

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε τις αλλα��ές που έχουν γίνει στη διαρρύθμιση του γραφείου του δημάρχου Θεσσαλονίκης και είπε:

«Σαν κάτι να άλλαξε εδώ μέσα».

Ο Γ. Μπουτάρης ευχήθηκε επίσης στον Α. Τσίπρα να κερδίσει τις εκλογές με μία ψήφο διαφορά και τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε χαμογελαστός: «Με πολλές ψήφους διαφορά, όχι με μία».