Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η σημερινή σύσκεψη της άτυπης διακομματικής για τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

Η σύσκεψη που έγινε στο Εντευκτήριο των βουλευτών, στον ισόγειο χώρο της Βουλής με ...ανοιχτές τις θύρες, δεν κατέληξε κάπου, γι'αυτό η άτυπη διακομματική για την οριστικοποίηση των ημερομηνιών και των ορών διεξαγωγής της προεκλογικής τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών, θα ...επαναληφθεί αύριο Παρασκευή.

Αν και εκφράστηκε για ακόμη μια φορά η καθολική επιθυμία να διεξαχθεί η «τηλεμαχία» όλων των πολιτικών αρχηγών, η ερχόμενη εβδομάδα είναι «αυ��τηρά απαγορευτική» για τον ορισμό ημερομηνίας, λόγω της παρουσίας των κομμάτων στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το σίγουρο είναι ότι η 14η Σεπτεμβρίου είναι μία ημερομηνία, κατά την οποία θα μπορούσε να διεξαχθεί η τηλεοπτική αναμέτρηση των αρχηγών, με τη ΝΔ να εκφράζει επιφυλάξεις, αφού τη συγκεκριμένη μέρα είχε σχεδιαστεί να γίνει ντιμπέιτ μεταξύ Τσίπρα-Μεϊμαράκη και τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι ακόμη πιο αρνητικός γι' αυτή την ημερομηνία.

Από πλευρά της ΝΔ στη σύσκεψη συμμετείχε ο Κώστας Καραγκούνης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Κυρίτσης, από την ΛΑΕ ο Κώστας Ήσυχος, από το Ποτάμι ο Δημήτρης Τσιόδρας, από το ΚΚΕ ο Γιάννης Γκιόκας και από τους ΑΝΕΛ ο Τέρενς Κουίκ.

BINTEO STAR