​Θερμή υποδοχή με μαντινάδ��ς επιφύλαξαν οι κρητικοί στον πρόεδρο της ΝΔ Β.Μεϊμαράκη, ο οποίος ξεκίνησε συγκινημένος περιοδεία στην Κρήτη.

meimarakis.jpgfotos22.jpg

«Είναι μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, που βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη, στην Κρήτη, στο Νομό Ηρακλείου. Όπως ξέρετε, η καταγωγή μου είναι από εδώ. Και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την υποδοχή των φίλων μας, οι οποίοι ανεξαρτήτως ποιο κόμμα προτιμούν, μας αγαπούν, είναι φίλοι μας και πιστεύω ότι θα μας προτιμήσουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία» δήλωσε αρχικά ο κ.Μεϊμαράκης, εκφράζοντας την χαρά και την εκτίμηση του για τους Κρήτες βουλευτές (Λ.Αυγενάκη, Γ.Πλακιωτάκη, Ντ.Μπακογιάννη, Ό.Κεφαλογιάννη και Γ.Κεφαλογιάννη) που τον συνοδεύουν και έχουν δώσει, όπως είπε, «μάχη, εδώ στην Κρήτη, για τις αρχές μας, για τις αξίες μας, για τη μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη».

meimarakis2.jpgfotos23.jpg
Πρώτος σταθμός του κ.Μεϊμαράκη, ήταν η Νεάπολη, όπου πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα, όπως γράφει η ιστοσελίδα cretapost. Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ πήγε στον Άγιο Νικόλαο και επισκέφτηκε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς.

meimarakis3.jpg

Το απόγευμα (17:30) θα βρίσκεται στο Ηράκλειο. Την Πέμπτη θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο και τα Χανιά και θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και με παραγωγικούς φορείς των δύο νομώ��.

meimarakis4.jpg

Νωρίτερα, φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ο κ.Μεϊμαράκης είχε μια σύντομη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα των VIP και περίμενε τη δική του πτήση για να επιστρέψει στην Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τη δική του προεκλογική εκστρατεία στη Δυτική Κρήτη.

ΦΩΤΟ CRETAPOST, EUROKINISSI