«Είμαστε σήμερα εδώ, στη Ρηγίλλης 18, από όπου ξεκίνησε την πορεία της η μεγάλη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη», τόνισε από την Ρηγίλλης, όπου επέστρεψαν τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης, σε μία συγκέντρωση στην οποία παρέστησαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, όλα σχεδόν τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως και πολλοί οπαδοί του.

karamanlis rigillis.jpgΟ κ. Μεϊμαράκης πρόσθεσε: «Αυτό το κτίριο έχει τη σφραγίδα όλων των μεγάλων στιγμών. Εδώ έχει γραφτεί η ιστορία της ΝΔ».

samaras rigillis.jpgΟ ίδιος έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όσους διατέλεσαν αρχηγοί του κόμματος. «Τιμούμε όλα τα στελέχη και τον απλό πολίτη», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «αυτό το παλιό έχει μία ιστορία για την οποία είναι περήφανο και κυβερνούσε με την ψήφο του ελληνικού λαού», σε μία προφανή απάντηση προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

rigillis kosmos.jpg

Όσον αφορά τις εκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ: «Η Νέα Δημοκρατία θέλει να προσθέσει δυνάμεις και όχι να αφαιρέσει».

Ο κ. Μεϊμαράκης διαβεβαίωσε επίσης ότι ως κυβέρνηση η ΝΔ θα αξιοποιήσει κάθε ικανό στέλεχος, ανεξάρτητα από τον ιδεολογικό χώρο από τον οποίο προέρχεται.

«Όχι άλλα πειράματα! Το τελευταίο μας κόστισε €90 δις. Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα» ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ που χαρακτήρισε το κόμμα του «εγγύηση για τον τόπο».