​Με τον τηλεοπτικό … «Ξανθόπουλο», χωρίς την φουκαριάρα την μανά του, τον εαυτό του και πολλούς πολίτες διάφορων ηλικιών ξεκίνησε την προεκλογική διαφημιστική καμπάνια του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

xanthopoulos.jpg

Το σποτ ξεκινά με την αφήγηση μιας ιστορίας για την Ελλάδα στην οποία πρωταγωνιστεί ο «Ξανθόπουλος» της τηλεοπτικής διαφήμισης για το 11880, ο ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης. Ο ηθοποιός εμφανίζεται στο γραφείο πρωτοκόλλου της κυβέρνησης να μιλάει στο τηλέφωνο, αδιαφορώντας για την δουλειά! Όταν στο χώρο μπαίνει ο Βασίλης Λεβέντης, ο υπάλληλος έντρομος παρατάει το τηλέφωνο, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να πλησιάζει το γραφείο, να του αφήνει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων του κόμματος του και σε μια συμβολική κίνηση να αποκαθιστά τις ...πεσμένες σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συ��έχεια ο «υπάλληλος» ανταλλάσσει χειραψία με τον πρόεδρο της ΕΚ και ακολουθεί μια σειρά μηνυμάτων όπως, «Τώρα ξέρω τι να κάνω. Διώχνω τους αργόμισθους, πολεμώ τα ρουσφέτια. Εξυγιαίνω το δημόσιο, ανακουφίζω τον ιδιωτικό τομέα, φέρνω επενδύσεις. Δίνω κίνητρα σε υγιείς επιχειρήσεις να φέρουν ανάπτυξη και μείωση ανεργίας».

Το σποτ κλείνει με μια σειρά πολιτών να δηλώνουν δημόσια τη στήριξή τους στον Βασίλη Λεβέντη, απαντώντας θετικά στο ερώτημα της ΕΚ «θα σε έχω μαζί μου;».

Με πανό τύπου «je suis Λεβέντης, είμαστε όλοι λεβέντηδες, λεβέντης να σαι και μην φοβάσαι, είμαι και εγώ λεβέντης», μικροί και μεγάλοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν Βασίλη δαγκωτό!

ΔΕΙΤΕ ��Ο ΒΙΝΤΕΟ