​«Δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου», δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά τ��ν περιοδεία του στον νομό Κορινθίας και κάλεσε τους πολίτες «να πάνε στις κάλπες και να σκεφτούν ποιος τους είπε τι, να κρίνουν, να συγκρίνουν και να προχωρήσουν μαζί με τα κόμματα που πιστεύουν ότι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν στο δρόμο της ανάπτυξης της χώρας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ απευθύνθηκε στους πολίτες που «είναι ακόμα θυμωμένοι με το πολιτικό σύστημα, είναι πικραμένοι και αγανακτισμένοι και εν πολλοίς είναι προβληματισμένοι για το τι θα ψηφίσουν στις 20 Σεπτεμβρίου», λέγοντας πως η ψήφος αγανάκτησης, η ψήφος τιμωρίας, δεν οδηγεί σε λύσεις.

Ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος είχε συνάντηση με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και πραγματοποίησε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κορινθίας, ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν με κριτήριο την πορεία της χώρας και, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «πολλοί ψήφισαν με σκέψη τη λύση του μεταναστευτικού, το οποίο όμως οξύνθηκε. Ψήφισαν με τη σκέψη πως θα τιμωρήσουν το μεγάλο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τελικά θα πληρώσουν 90 δισ. επιπλέον».