​"Χείμαρρος" ήταν το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός επικρατείας και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις και τους πρώην αγαπημένους "συντρόφους", Γιάνη Βαρουφάκη και Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΙ.

Κληθείς να σχολιάσει την σημερινή καταγγελία της προέδρου της Βουλής, η οποία είπε πως ο κ.Φλαμπουράρης της είχε ζητήσει πιο χαλαρή διαχείριση της κλήσης του Γιάνη Στουρνάρα από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο υπουργός Επικρατείας, αφού διέψευσε την καταγγελία της Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε την λύπη του για εκείνη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πρόεδρος της Βουλής… φαντάζεται πράγματα!

«Αυτά που είπε [σσ Κωνσταντοπούλου] δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα [...] Έχει φανταστεί πολλά, δεν θέλω όμως να συνεχίσω», είπε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, αρνούμενος να σχολιάσει γενικότερα τη στάση της Προέδρου της Βουλής, λέγοντας λιτά πως «ο καθένας κρίνεται α��ό αυτά που λέει και κάνει».

Ακόμη πιο σκληρή όμως ήταν η τοποθέτηση του κ. Φλαμπουράρη για τον Γιάνη Βαρουφάκη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση ο πρώην υπουργός Οικονομικών να γίνει ξανά δεκτός στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τον κάλεσε κανείς να γυρίσει;», διερωτήθηκε, λέγοντας μάλιστα με νόημα πως «δεν υπάρχει ουδείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα».

ΒΙΝΤΕΟ