​Όσο ο Γιάνης Βαρουφάκης ταξιδεύει στα Παρίσια και δίνει συνεντεύξεις by the pool, οι θαυμα��τές και οι ψηφοφόροι του... δεν κοιμούνται από την αγωνία τους για το επόμενο πολιτικό βήμα του πρώην υπουργού Οικονομικών!

Όπως ξεκαθάρισε ο κ.Βαρουφάκης, ο ίδιος δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν θα ενταχθεί ούτε στην "Λαϊκή Ενότητα", καθώς δεν τον θέλει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα.

Τι θα κάνει τελικά ο Βαρουφάκης;

Όπως είπε η κα Μακρή, «ο πρώην υπουργός δίνει το τελευταίο διάστημα συνεντεύξεις μόνο σε ξένα μέσα, γεγονός που έχει την σημασία του, καθώς δεν ασ��ολείται με τα ταπεινά ελληνικά ΜΜΕ! Προφανώς ο κ.Βαρουφάκης σκοπεύει να φύγει στο εξωτερικό για να κάνει διεθνή καριέρα. Στις 23 Οκτωβρίου μάλιστα, ο πρώην υπουργός θα είναι επίτιμος καλεσμένος στο Λονδίνο σε μια εκδήλωση, που θα κάνει η εφημερίδα Guardian και δίπλα του θα είναι ο κύριος ...Ιγκλέσιας των Podemos».

Στην ερώτηση της κας Ζαχαρέα, «αν ο Γιάνης Βαρουφάκης θα κατέβει στις εκλογές με τους Podemos», η κα Μακρή αρκέστηκε να σχολιάσει πως «δεν ξέρουμε αν θα είναι τυχαία η συνύπαρξη (Βαρουφάκη-Ιγκλέσιας) ή αν ο πρώην υπουργός Οικονομικών θα απλώσει δίχτυα και προς Ισπανία».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα πάντως ο η��έτης του ισπανικού κόμματος Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κερδίσει τις ελληνικές εκλογές γιατί, όπως είπε, πάλεψε σαν λιοντάρι!

ΒΙΝΤΕΟ STAR