​Ο άνθρωπος που έβαλε στο "κουρμπέτι" της πολιτικής τον Αλέξη Τσίπρα και που τα τελευταία χρόνια δεν έλεγε ούτε καλημέρα στον πρωθυπουργό, κάνει δυναμικό «comeback» στην πολιτική σκηνή, συμπορευόμενος με τον …Παναγιώτη Λαφαζάνη.

aman2.jpg

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και ο επικεφαλής του Σχεδίου, ανακοίνωσαν την κατ' αρχήν συμφωνία τους για συμπόρευση, μετά τη συνάντησή τους στη Βουλή το απόγευμα της Κυριακής.

lafa.jpg

Στόχος τους, όπως είπε ο κ.Λαφαζάνης, είναι να ανοίξουν μαζί δρόμους συνεργασίας στο πλαίσιο της Λαϊκής Ενότητας, του μετώπου που θέλουν να διαμορφωθεί ενάντια στα μνημόνια.

Ο Αλέκος Αλαβάνος, από την πλευρά του, υπογράμμισε την ανάγκη απελευθέρωσης της χώρας από τους περιορισμούς του ευρώ και τους δανειστές.

ala.jpg

«Πιστεύω ειλικρινά ότι μπορούμε να αναζωογονήσουμε την φλόγα της επαναστατικής δημιουργίας που υπήρχε πριν χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορούμε να αποδεσμεύσουμε και να απελευθερώσουμε τη χώρα από τους περιορισμούς που επιβάλλουν το ευρώ και οι δανειστές, ότι μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μια κυψέλη απασχόλησης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Αλαβάνος. Σε αυτό το στόχο, όπως είπε, θα παίξει ρόλο η Λαϊκή Ενότητα, ενώ διευκρίνισε ότι θα μεταφέρει στα μέλη του Σχεδίου του Β' τη συμφωνία των δύο ανδρών, εκφράζοντας την πεποίθησή του, ότι αυτή θα εγκριθεί συντριπτικά.

BINTEO STAR