​Πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο βουλευτής του Ποταμιού στην Αχαΐα, Ιάσονας Φωτήλας για τον Γιάνη Βαρουφάκη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών και το Plan Β με επιστροφή στην δραχμή που φέρεται να σχεδίαζε, ο κ.Φωτήλας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού SUPER B, τον χαρακτήρισε «ψυχάκια» και δήλωσε πως θα πρέπει να εξεταστεί εάν το θέμα του μυστικού σχεδιασμού πρέπει να φθάσει μέχρι τον Εισαγγελέα.

Παράλληλα, σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ιάσονας Φωτήλας και κατά της Προέδρου της Βουλής, σημειώνοντας πως έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

«Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με την Πρόεδρο της Βουλής, μοιάζει σαν την Ζαν Ντ’ Αρκ που άκουγε φωνές!» είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα seleo.gr.

Υπενθυμίζουμε ότι η... Ιωάννα της Λωραίνης ή Ζαν ντ'Αρκ (Jeanne d'Arc, γνωστή και ως Παρθένος της Ορλεάνης, Ντομρεμύ 6 Ιανουαρίου 1412 - Ρουέν 30 Μαΐου 1431) ήταν Γαλλίδα ηρωίδα επικεφαλής των Γαλλικών στρατευμάτων στον Εκατονταετή Πόλεμο κατά των Άγγλων στην Γαλλία.