​Την απογοήτευσή του για τον Α. Τσίπρα εξέφρασε με ανάρτησή του στο facebook, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, κατηγορώντας τον ότι δεν είχε το θάρρος να πει ένα ευχαριστώ στους βουλευτές της αντιπολίτευσης που τον στήριξαν όταν οι ίδιοι του οι… σύντροφοι του γύρισαν την πλάτη.

«Αναρωτιέμαι, δεν ένιωσε την ανάγκη να πει ούτε ένα ευχαριστώ στου�� βουλευτές της αντιπολίτευσης που τον στήριξαν», γράφει ο ο Στ. Θεοδωράκης και συνεχίζει: «δεν κάνουν έτσι οι ηγέτες, φίλε Αλέξη. Δεν κάνουν έτσι οι Έλληνες».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στ. Θεοδωράκη αναφέρει:

«Αναρωτιέμαι, 251 βουλευτές του έδωσαν εξουσιοδότηση να διαπραγματευθεί – 17 δικοί του δεν του έδωσαν. 229 βουλευτές ψήφισαν τον πρώτο νόμο που τους ζήτησε ��� 39 δικοί του δεν τον ψήφισαν. Και ο ίδιος δεν ένιωσε την ανάγκη να πει ούτε ένα ευχαριστώ στους βουλευτές της αντιπολίτευσης που τον στήριξαν.

potami.jpg

Δεν μιλώ για τους βουλευτές του Ποταμιού. Μιλώ κυρίως για τους παλιούς βουλευτές που όταν ψήφιζαν τα δικά τους μνημόνια, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ τους έβριζε. Και τώρα, που ψήφισαν το μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν έχει κανείς το θάρρος να τους πει έστω ένα ευχαριστώ. Δεν κάνουν έτσι οι ηγέτες, φίλε Αλέξη. Δεν κάνουν έτσι οι Έλληνες».