​Η δήλωση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη πως «στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά δεν ψηφίζουμε τα μέτρα» έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα!

Πως είναι δυνατό να στηρίζει κάποιος την κυβέρνηση και συγχρόνως να μην ψηφίζει το πιο κρίσιμο νομοσχέδιο της;

Άκρη στο μπλεγμένο πολιτικό "κουβάρι" προσπάθησαν να βγάλουν δημοσιογράφοι και αναλυτές στο κεντρικό δελτίο του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα.

Ο προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ του Star, Πέτρος Μποτσαράκος είπε πως από τη μια μεριά υπάρχουν βουλευτές που «κρύβονται» πίσω από τον κ.Λαφαζάνη και θέλουν να παραμείνουν στην κυβέρνηση, χωρίς να ψηφίσουν τα σκληρά μέτρα, και από την άλλη έχουμε μια αντιπολίτευση που φαίνεται να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και να στέκεται δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, ψηφίζοντας την συμφωνία.

Με λίγα λόγια στον ΣΥΡΙΖΑ, παρατηρείται το εξής «μαζί στα ΣΥΡΙΖΟΝΙΑ και χώρια στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ», δηλαδή μαζί στα εύκολα, αλλά χωριστά στα δύσκολα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πραξικόπημα παρατηρείται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβερνητική πλειοψηφία, έχει γίνει κυβερνητική μειοψηφία.
Από όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ "τραβούν"στην πραγματικότητα το χαλί κάτω από τα πόδια του πρωθυπουργού και κάτω από τα πόδια της Ελλάδας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε διολίσθηση τόσο των διαπραγματεύσεων, όσο και της πορείας της χώρας.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ