Νέες βολές εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στο “Mega Σαββατοκύριακο”, ο κ. Πανούσης απάντησε αιχμηρά στις δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου για τη Βουλή και την Αστυνομία: «Βοηθός πρωθυπουργός απ' όσο ξέρω δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα. Δεν είπα ποτέ ότι η Αστυνομία είναι πάνω από τη Βουλή, αλλά δεν μπορείς να παρεμβαίνεις σε άλλους θεσμούς».

Ο Γιάννης Πανούσης τάχθηκε ανεπιφύλακτα υπέρ μιας συμφωνίας με τους εταίρους και κατά της ρήξης, και έπλεξε ��ο εγκώμιο του πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι «είναι η μόνη λύση για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή». Για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει προβλήματα από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «εάν κατέβουν οι 148 σε εκλογές και ο Τσίπρας μόνος του, πάλι ο Τσίπρας θα κερδίσει».

Ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε μάλιστα «φασιστικό» να ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ κριτική στους διαδηλωτές υπέρ του ευρώ και επισήμανε ότι όταν δύο βουλευτές βρίζουν έναν υπουργό τότε πρέπει να πέσουν κεφάλια, «είτε το δικό μου είτε άλλου»!