Έντονο φραστικό επεισόδιο με δημοσιογράφο είχε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κοζάνη.

Όλα άρχισαν όταν δημοσιογράφος τοπικού μέσου άρχισε να ρωτά με επικριτικό ύφος τον πρώην πρωθυπουργό εάν κατά τη διάρκεια που ελάμβανε τα σκληρά μέτρα είχε θέρμανση στο σπίτι του και εάν είχε πάει σε νοσοκομείο και να μην βρίσκει γιατρό, όπως φαίνεται στο video του kozan.gr.

Ο κ. Παπανδρέου δεν έχασε την ψυχραιμία του και δήλωσε περήφανος που έσωσε την χώρα απο την καταστροφή. «Έχω πάει εξορία. Έχω δει τον πατέρα μου και τον παππού μου στη φυλακή» απάντησε, αλλά στην συζήτηση παρενέβησαν τοπικά στελέχη του κόμματός ��ου που συνέστησαν στον δημοσιογράφο να προσέχει πως μιλάει και του είπαν ότι ο ίδιος είχε θέρμανση.

«Σας ενοχλούν αυτά που λέω κύριοι;» τους απάντησε ο δημοσιογράφος, που ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου «να τους μαζέψει».

«Οι περικοπές που κάναμε, έγιναν σε όλους. Και στους πολιτικούς και στους υπουργούς και στους πρωθυπουργούς» τόνισε ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος υποστήριξε επίσης: «Nα απευθυνθείτε στη ΝΔ και στο πελατειακό σύστημα και όχι σ’ αυτόν που “πάλεψε” για να τα αλλάξει αυτά στην συνέχεια».