Για ...15 λεπτά ανέβαλε την έναρξη της συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής, η Πρόεδρος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν διαπίστωσε ότι, για μία ακόμη φορά δεν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός βουλευτών.

«Είχα την πρόθεση να ξεκινήσουμε τη συνεδρίαση, αλλά είσαστε πάρα πολύ λίγοι. Είκοσι βουλευτές... Θα διακόψουμε, προκειμένου να υπάρξει απαρτία στην αίθουσα, διότι ξεκινά το νομοθετικό έργο, πρέπει να αποφασιστεί η διαδικασία, που θα ακολουθηθεί. Πραγματικά δεν τιμά το κοινοβούλιο και θα πρέπει δεόντως να δρομολογηθούν αυτά που πρέπει», είπε χαρακτηριστικά η κα Κωνσταντοπούλου.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά, που η κα Κωνσταντοπούλου διακόπτει την συνεδρίαση, επειδή λείπουν βουλευτές! Πολλές φορές από τότε, που ανέλαβε τα καθήκοντα της, αναφερθήκαμε σε παρόμοιες αποφάσεις της, στο star.gr!

Εν τω μεταξύ χθες, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Β.Μεϊμαράκης της είχε «βάλει χέρι» κάνοντας λόγο για «γαϊδουριά», επειδή η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση και με… παρατήρηση από την κα Κωνσταντοπούλου!