​Είναι θέμα χρόνου ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης να επιστρέψει στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα, σύμφωνα με πληροφορίες!

Η πρόσφατη δήλωση του υπουργού, ο οποίος δήλωσε «τρομοκρατημένος» από την κατάσταση στην ελληνική οικονομία, είναι ενδεικτική της στάσης που αναμένεται να κρατήσει ο κ.Βαρουφάκης, όταν (και αν με το καλό) επιτευχθεί η συμφωνία με τους εταίρους. Όπως γράφει η εφημερίδα «Τα Νέα του Σαββατοκύριακου», θεωρείται βέβαιο, πως ο κ.Βαρουφάκης θα βρεθεί ξανά στην θέση του καθηγητή ή του ακριβοπληρωμένου σταρ, που θα δίνει διαλέξεις ανά τον κόσμο,όταν η ελληνική κυβέρνηση δώσει τα χέρια με τους δανειστές.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υπουργός έχει ήδη... ανεβάσει το κασέ του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το Πανεπιστήμιο του Τέξας του έχει προσφέρει και πάλι τη θέση του, με πολύ μεγαλύτερο μισθό!

Δεδομένων των ενθαρρυντικών δηλώσεων πολλών κυβερνητικών στελεχών, πως πλησιάζει η ώρα της συμφωνίας, "κοντή γιορτή" να δούμε αν ο κύριος Βαρουφάκης θα παραμείνει στην Καραγιώργη Σερβίας ή αν τελικά θα αποχωριστεί το Μαξίμου, τον ΣΥΡΙΖΑ και τις φρέσκιες τσιπούρες κάτω από την Ακρόπολη για... τις ΗΠΑ!