​Νέο επεισόδιο στην κόντρα ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούση και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Διαμαντόπουλο, «παίχτηκε» πριν λίγες ώρες μέσω διαδικτύου!

Μετά την διαμάχη που είχαν πριν από λίγες μέρες οι δυό τους, με αφορμή δηλώσεις του κ.Πανούση για τον πατέρα της μικρής Άννυ και το ζοφερό του μέλλον μέσα στη φυλακή, ο κ.Διαμαντόπουλος ξαναχτύπησε μέσω facebook, κατηγορώντας τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη πως «παραμένει στην εποχή της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης που ο ίδιος στήριζε και κάλυπτε όλη την ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη, Μπαλτάκου», επειδή ο κ.Πανούσης δήλωσε σε εκδήλωση πως «θέλω να κρατήσω το κεκτημένο Δένδια στο κέντρο της Αθήνας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

vaggelisww.jpg

«Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, που να του επιτρέπει να κρύβεται πίσω από δήθεν επιστημονικές εξάρσεις...Μόλις μάθαμε πως το σίριαλ "Νόμος και τάξη" της στρατηγικής της έντασης απέναντι στην κοινωνία, που έπαιζε κάθε μέρα στα δελτία των 8:30 και το καταγγείλαμε, αποτελεί κεκτημένο και είναι επιθυμία της κυβέρνησης να διατηρηθεί... Προφανώς παραμένει στην εποχή της τρικομματικής ��νημονιακής συγκυβέρνησης, που ο ίδιος στήριζε και κάλυπτε όλη την ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη, Μπαλτάκου...».

Η επίμαχη δήλωση του κ.Πανούση έγινε στο πλαίσιο της συζήτησης, που οργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από το Δίκτυο για τη Μ��ταρρύθμιση, υπό την Άννα Διαμαντοπούλου, με θέμα "Η απειλή του φανατικού Ισλάμ - ISIS και εσωτερική ασφάλεια", όπου και ήταν προσκεκλημένος ο υπουργός.