​Σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ,Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σ.Θεοδωράκης.
Σε συνέντευξη του στην εκπομπή του Star Channel, «στον ενικό», ο κ.Θεοδωράκης είπε πως ο κ.Καμμένος έχει «εθνικιστικές, ακροδεξιές, ρατσιστικές απόψεις» που είναι επικίνδυνες για την χώρα.

«Δεν έχω μίσος για τον Καμμένο, δεν τον ξέρω προσωπικά, δεν του έχω δώσει ποτέ το χέρι μου» είπε ο κ.Θεοδωράκης, χαρακτηρίζοντας «ακροδεξιό κόμμα» τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Μάλιστα, ο κ.Θεοδωράκης κατηγόρησε ευθέως τον κ.Καμμένο για ένα «ακραίο» και «επικίνδυνο» περιστατικό που συνέβη στο "αμιγώς μουσουλμανικό χωριό της Ξάνθης" Εχίνος, την Μεγάλη Παρασκευή.

«Μαζεύτηκαν απόστρατοι από τις γύρω περιοχές, έστειλε ο Καμμένος και μια μικρή δύναμη στρατιωτών και με μια μπάντα έκαναν για πρώτη φορά περιφορά του επιταφίου σε όλο το μουσουλμανικό χωριό. Προσπάθησε να ανάψει ένα σπίρτο σε μια πυριτιδαποθήκη. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα… Τα είχα πει στον κύριο Τσίπρα, όπως και του είχα πει για τις επικίνδυνες δηλώσεις Καμμένου στην Κύπρο (ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε πει στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι για να προχωρήσουμε σε συνομιλίες απαιτείται η Τουρκία να αναγνωρίσει την Κύπρο ως κράτος, και ως ένα μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης)» είπε ο κ.Θεοδωράκης.

Οι δηλώσεις του κ.Θεοδωράκη, προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ, ο οποίος μέσω twitter έγραψε πως αυτά που λέει ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ «δεν έχουν καμία σχέση με διαταγές του ΥΠΕΘ��».

«Αλίμονο αν διατάσσω και για τον Επιτάφιο» πρόσθεσε ο κ.Καμμένος.
kammenoss.jpg

ΒΙΝΤΕΟ STAR